Wat is er te zien

Het museum geeft een beeld van de technische ontwikkelingen op het gebied van de veeteelt, spermawinning, kunstmatige inseminatie en nieuwe voortplantingstechnieken. Groepen kunnen een uitgebreide rondleiding krijgen door deskundige gids.

Er zijn audiovisuele presentaties en de mogelijkheid bestaat sperma en embryo’s onder de microscoop te bekijken. Vanaf de eerste verdieping kunt u een kijkje nemen in de dekstal voor stieren.

Museumcafé en -winkel

In het museumcafé zijn koffie, thee en frisdrank verkrijgbaar. Voor groepen is op bestelling een lunch mogelijk. In samenwerking met een plaatselijk cateringbedrijf kunnen wij zelfs een prima koud en warm buffet aanbieden.

In de museumwinkel zijn leuke hebbedingetjes en boeken te koop, evenals tweedehands vakliteratuur.

Het bibliotheek- en documentatiecentrum is op afspraak toegankelijk.

Bezoekvoorwaarden

Als u kennis wilt nemen van onze bezoekvoorwaarden klik dan hier.

Vanaf 12 jaar : € 5,00
Kinderen van 10 tot 12 jaar : € 2,00
Kinderen tot 10 jaar : gratis
Vrienden van het museum : gratis

Rondleiding (excl. entree) : € 25,00 per groep (10-20 pers.)

Het museum beschikt over enkele rolstoelen en een traplift. Ook is er een mindervalidentoilet aanwezig.

Plan je route

Word vriend van het museum